Toimitusehdot

Yleistä

Body CTRL kauppa on Body CTRL Tmi:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Body CTRL Tmi (1978733-3, Yliopistonkatu 30, 40100 Jyväskylä, info@bodyctrlkauppa.fi). Body CTRL Tmi pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset yleisimmillä verkkopankeilla.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kirje- ja kuljetuspalvelut ja nouto studiolta.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Pääsääntöisesti tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä, poikkeuksista mainitaan tuotteiden kohdalla erikseen. Toimitusaika riippuu valitusta toimitustavasta ja toimittajan nopeudesta. Postin kautta toimitusaika on useimmiten 1-2 arkipäivää.


Palautusoikeus

Lävistyskoruilla ei ole tuotteen luonteen vuoksi palautusoikeutta, sillä niitä ei voida hygieniasyistä käyttää uudelleen. Jos tuote on viallinen tai väärä, on tilaajan otettava välittömästi yhteyttä info@bodyctrlkauppa.fi. Ensisijaisesti pyrimme korvaamaan virheellisen tuotteen uudella vastaavalla.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä info@bodyctrlkauppa.fi.