Napakoruja ja PVD-jorinaa!

Moi!

Kevään aikana olen pääasiassa kasvattanut studiolla varastoja ihan peruskorujen osalta vastaamaan kysyntää, mutta nyt on aika taas lisäillä kaikkea uutta ja jännittävää niin studiolle kuin tänne. Usein tänne tulevat korut vähän jäljessä, joten olette kaikki tervetulleita katsomaan valikoimaa ja kyselemään aina kun ovi on auki! 

Tässä päivityksessä lisäsin muutamat napakorut, sekä parit kultaiset, sekä kullansävyiset korut valikoimaan. Kultapäätyjä on tälläkin hetkellä postissa tulossa eli niissä valikoima kasvaa kokoajan. Kaikenlaista pientä kivaa roikkuvaa korua on myös tarkoitus hankkia piakkoin rustoja ja huulia varten.

Tähän samaan vielä mainitsen noista kullatuista, PVD-pinnoitetuista koruista, että suosittelen ensilävistyksessä käytettävän niitä ainoastaan lävistyksen ulkopuolella. Eli käytännössä päädyissä, palloissa yms. PVD-pinnoituksesta puhutaan joskus että se saattaa halkeilla/hajota, jota oman parinkymmenen vuoden kokemuksen mukaan tapahtuu lähinnä vain erittäin huonolaatuisissa koruissa,  mutta ehjänäkin PVD-pinta itsessään on hieman puhdasta metallia sameampi eli huokoisampi, joten se tarraa lävistyshaavaan tiukemmin kiinni, sekä kudosneste tarttuu siihen ehkä helpommin. Tästä on kokemusta niin lävistäjänä kuin lävistettävänä. Nykyään en itse suostu käyttämään näitä pinnoitettuja koruja ensikoruna haavan sisässä, mutta voin kyllä myöntää, että vuosia käytin (mm. 2000-luvun alun emovuodet, jolloin mustia koruja meni loputtomasti) ja varmasti satoja parantui aivan ongelmitta eli en nää sitä aivan järkyttävänä pahana jos joku niin tekee. Näin kuitenkin meillä. Parantuneessa lävistyksessä laadukas PVD-pinta on harvoin ongelma. Minun kokemuksen mukaan. 

Siinä hieman updatea ja valistusta. Jatkellaan kesää ja parannellaan lävistykset hyvin!

- Sakari