Peruskoruja!

Lisättiin iso kasa peruskoruja valikoimiin sekä muutama uusi nätti pääty. Lisää puuttuvia kokoja on tulossa ja tietysti kaikkea muuta kivaa!

Koska kysymys kuitenkin jossain vaiheessa tulee, että miksi studiolla maksaa esim. perus barbell 25 euroa lävistyksen yhteydessä, mutta täällä kaupassa 12.90, vastaan siihen samantien. 

Studiolla käytän lävistyksissä poikkeuksia lukuunottamatta Industrial Strength-merkkisiä barbelleja, hevosenkenkiä, renkaita yms. Nämä ovat ns. best of the best, ne kiillotetaan käsin ja valmistetaan aina viimeisen päälle. Sen takia hinta on korkeampi jo lähtömetreillä. Tämän lisäksi käyn vielä lävistyksiin menevät korut yksi kerrallaan läpi henkilökohtaisesti, joka ikisen. Testaan kierteet, puhdistan valmistuksesta jääneet liat, rasvat yms. pois ultraäänipesurissa, jonka jälkeen korut yksittäispakataan ja steriloidaan lävistystä varten. Tämä vie aikaa ja maksaa rahaa, eikä sitä voi jättää tekemättä kun puhutaan tuoreesta lävistyksestä. Rustolävistyksissä käytän pääasiassa Neometal-merkkisiä koruja, joiden hinnat taasen ovat samat täällä ja studiolla.

Haluan tarjota myös huokeamman vaihtoehdon, jota on lisäksi helpompi pitää verkkokauppaa varten varastossa (IS koruissa on huomattavasti pidemmät toimitusajat), joten otin tänne myyntiin ensiksi Invictuksen peruskoruja. Lisään mukaan myös pikkuhiljaa mukaan nuo edellämainitut IS:n valmistamat korut, jotta te saatte valita mitä ostatte. Molemmat ovat hyviä, mutta IS on se, mitä minä olen vuosikausia käyttänyt studiolla ja tulen luultavasti käyttämään jatkossa. Haluan tarjota parasta mahdollista. Samoin studiolta voit käydä ostamassa myös noita Invictuksen peruskoruja, mutta en tarjoa niitä ensilävistyksessä.

Sitten vielä asiasta toiseen. Lisäsin uuden toimitustavan, nimittäin postin tavallisen kirjeen. Tämä toimii vain alle 50 euron ostoksissa, koska siinä ei ole lähetysseurantaa, enkä halua riskeerata että arvokkaat lähetykset hukkuvat. Tämä kuitenkin toivottavasti helpottaa pienempien ostosten tekemistä vähän huokeammilla posteilla. 

Eipä muuta, hyvää kevättä ja palaillaan!

- Sakari